joi, 1 octombrie 2009

Final de Contraatac

La un an şi două luni distanţă de prima emisiune, în care ironia sorţii a făcut ca invitat să fie chiar Dumitru Dragomir, Contraatac ia sfîrşit

În primii săi 10 ani la "The Tonight Show", Jay Leno s-a bazat pe precizia presei pentru mai bine de 18.000 de glume politice. Autorul american Alex S. Jones a scris o carte în care probează că 85% dintre ştirile confirmate, difuzate pe tv, radio şi net provin din ziare. Să mixezi însă, după o formulă de succes, cele două culturi atît de diferite, a redacţiei de ziar şi a televiziunii, e un lucru greu de obţinut. Îl poate mărturisi şi Decebal Rădulescu. După 1 an de GSPTV, senior editorul Gazetei a fost concediat. "Am fost chemat miercuri seara la Resursele Umane din Intact şi mi s-a pus o hîrtie pe masă. Decizia, fără explicaţii", povesteşte el.

Alături de Costin Ştucan, Rădulescu a realizat emisiunea Contraatac, de luni pînă joi, 0,5% era o audienţă obişnuită a showului lor, care s-a remarcat prin virulenţă, uneori inclusiv cu accente de băşcălie, la adresa mai-marilor din fotbalul românesc. După ce Rădulescu a fost demis, Ştucan a ales demisia. Fiecare dintre ei a scris un articol pentru cititorii gsp, în care acuză presiunile asupra postului exercitate dinspre Ligă, Federaţie şi unii conducători de club.Conducerea GSPTV, alta decît cea a ziarului GSP, cele două instituţii funcţionează complet separat managerial, are propria variantă şi susţine că cei doi n-au fost cenzuraţi niciodată. Toate reacţiile sînt găzduite în această pagină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu